Grafstenen Borger Odoorn

Jan Kalk grafstenen in Borger Odoorn worden al generaties lang geleverd vanuit Stadskanaal. Al meer dan 120 jaar is Jan Kalk grafstenen een vertrouwd adres. Bij Klak zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen. Daarbij kunt u denken aan elke gewenste vorm of uitvoering. Wij komen dagelijks op begraafplaatsen en beschikken over een modern machine park. Diverse vakmensen zagen, schuren, hakken of polijsten aan de steen totdat het gewenste resultaat is bereikt. De productie is volledig in eigen beheer, daardoor kan er flexibel en gericht op uw wensen ingespeeld worden. Het handwerk kunnen wij als dat nodig is nog steeds leveren. Dat vakmanschap komt bij het aanpassen van oude opschriften en het hakken van speciale ornamenten goed van pas. Wij zijn trots op deze aanwezige vakkennis en jarenlange ervaring en stellen u die graag ten dienste.

Wij komen op de volgende begraafplaatsen in de gemeente Borger Odoorn:

Op de site van de gemeente Borger Odoorn is via een prachtig schema te zien wat er allemaal mogelijk is op de 10 gemeentelijke begraafplaats die de gemeente rijk is. Alle begraafplaatsen bieden dubbele graven naast elkaar aan. De algemene begraafplaats Odoorn biedt ook de mogelijkheid boven elkaar begraven te worden. Deze begraafplaats biedt ook de meeste andere varianten van kindergraf, particulier urnengraf en een urnen nis aan. Alle begraafplaatsen bieden algemene graven voor 10 jaar aan die niet verlengd kunnen worden en particuliere graven voor 10 of 20 jaar met verlengingsmogelijkheid. Op de begraafplaatsen van de gemeente Borger Odoorn gelden er voorschriften ten aanzien van de maten van de grafbedekking evenals voor de hoogte daarvan. U kunt gerust vrijblijvend bij Jan Kalk grafstenen informeren wat de mogelijkheden zijn. Wij komen vaak op de begraafplaatsen en kennen er de mogelijkheden.

  • Begraafplaats 2e Exloërmond, Noorderdiep 119/ Kerkhoflaan, 2e Exloërmond
  • Begraafplaats Borger, Westdorperstraat 1D, Borger
  • Begraafplaats Nieuw-Buinen 32, Kerklaan 11, Nieuw-Buinen
  • Begraafplaats Nieuw-Buinen 42, Zuiderdiep 309 A, Nieuw-Buinen
  • Begraafplaats Odoorn, Schaapstreek 4, Odoorn
  • Begraafplaats Valthe, Odoornerweg 3, Valthe
  • Begraafplaats Valthermond-Oost, Valtherdijk 2, Valthermond
  • Begraafplaats Valthermond-West, Vrijheidslaan 68, Valthermond

Naast deze algemene begraafplaatsen van de gemeente zijn er een particuliere begraafplaats in Drouwenerveen, een katholieke begraafplaats in Zandberg en een Joodse begraafplaats in Borger. Deze begraafplaatsen hebben elk hun eigen reglementen en voorwaarden.

Meer over Borger Odoorn

De gemeente ligt in het oosten van de provincie Drenthe op de Hondsrug een zandwal uit de IJstijd. De oude gemeentes Borger en Odoorn zijn in 1998 samengevoegd en omvatten nu circa 25.000 inwoners. In de onmiddellijke omgeving zijn er veel verschillende landschappen zichtbaar van eeuwen oude boerendorpen, staatsbossen, tot een groot openlandschap dat voortkomt uit de veen koloniën die ontgonnen zijn. De gemeente Borger Odoorn is de gemeente in Nederland met de meeste hunebedden binnen haar gemeente grenzen in totaal 18 stuks. Waaronder de grootste vlak bij het hunebedcentrum in Borger.