Vensterbank

Een vensterbank van natuursteen zorgt ervoor dat uw interieur verrijkt word door uitstraling en exclusiviteit van het materiaal natuursteen. Wat de prijs betreft zal u dat nog best meevallen. U brengt de vensterbank voor altijd aan, het hoeft in gebruik niet meer te worden vervangen. In het gebruik is het nog eens uiterst functioneel het kan tegen water en bij goed onderhoud blijft het ook mooi.

Vensterbank van marmer of kalksteen

De meest gebruikte materialen zijn marmer of kalksteen voor vensterbanken. Er worden diverse soorten kalksteen aangeboden, waarvan travertin de bekendste is. Velen hebben een wat beige kleur. Wil men lichter dan komt men op marmer uit dat wordt in het wit en roze geleverd. Voor ieders smaak is wel een toepassing te vinden in natuursteen. Helemaal fraai wordt het als haardplateau en vensterbanken uit hetzelfde materiaal zijn gemaakt dan is het een totaal beeld dat zo ontstaat.

Vensterbank van graniet

Graniet is prijstechnisch veel gunstiger in prijs geworden dan het jaren geleden was. Dat wordt veroorzaakt door het enorme aanbod van over de hele wereld en het veel efficiëntere gebruik van diamantgereedschap. Want uw natuursteen vensterbank wordt met diamant gezaagd.

Vensterbank van andere materialen

Er worden ook andere steensoorten aangeboden als vensterbank en zelfs composiet materialen komen voorbij. De meeste steensoorten hebben wij op voorraad staan als plaat en met onze uitgebreide werkplaats en vakmensen kunnen we maken wat u wilt. Maak een afspraak met Jan Kalk Natuursteen en u kunt gerust komen bespreken wat uw mogelijkheden allemaal wel niet zijn.