Aanrechtbladen

Een natuursteen aanrechtblad maakt uw keuken helemaal af. De tijd dat de keuken een achteraf ruimte  was die nauwelijks gezien werd, ligt ver achter ons. Zo een natuursteen aanrechtblad ziet er kostbaar uit maar de prijs zal u zeer meevallen. De prijzen van graniet zijn vanaf de vorige eeuw enorm gezakt en het aanbod is overweldigend. In elke kleur en prijsklasse is er wel iets te leveren.

Aanrechtblad voor elke smaak

Voor elke smaak is er wel een natuursteen aanrechtblad te maken. Of u nu een klassieke boeren keuken heeft waarin prachtig een hardsteen aanrechtblad past. Of een strakke moderne keuken waarin graniet een prima rol kan vervullen. Bij Jan Kalk natuursteen beschikken we over een uitgebreid machine park waarmee elk type aanrechtblad te maken is. En wat nog belangrijker is we beschikken over de vakmensen om het goed te doen. Bent u overtuigd? Maak dan een afspraak bij Jan Kalk Natuursteen in Stadskanaal.

Aanrechtblad renoveren

Ziet uw kunststof werkblad er na 10 jaar intensief gebruik er wat gebruikt uit en is de keuken verder nog goed. Overweeg dan eens dat blad te vervangen door natuursteen. Dat kan allemaal met natuursteen. Dan hoeft u geen hele keuken te vervangen. Andere kastfrontjes en een granieten aanrechtblad en het lijkt alsof u een nieuwe keuken heeft gekocht. Ook het monteren van spoelbakken en kranen kunnen wij natuurlijk in ons verhaal mee nemen. Jan Kalk Natuursteen in Stadskanaal regelt het allemaal voor u.

Offerte aanvragen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.