Schouwen

Natuursteenschouwen zijn ook als het vuur niet brandt echte blikvangers in een ruimte. Ze maken een ruimte helemaal af en omlijsten het vuur als dat eenmaal wel brandt. Jan Kalk Natuursteen kan elke soort schouw leveren waar uw voorkeur naar uit gaat. Dat kunnen hele klassieke modellen zijn die wij via onze contacten kunnen leveren. Of een zeer moderne die we helemaal in eigen beheer  kunnen maken.

Schouwen en een uitgebreide natuursteen werkplaats

Ieder zijn vak zeggen we altijd en dat van ons is natuursteen. We beschikken over een uitgebreide werkplaats waar we alle soorten steen kunnen bewerken en verwerken. Dat gaat in ons geval heel ver doordat we ook vrij dikke steen kunnen verwerken. Zeker als je met consoles gaat werken bij een schouw geen onbelangrijk gegeven. En we kunnen uiteraard elke soort glans op de steen aanbrengen. En niet onbelangrijk we hebben ook nog de vakmensen in huis die het allemaal kunnen uitvoeren.

Natuursteen is ons vak

Voor het technische kachelgedeelte werken we op project basis samen met ’t Stokertje die hebben verstand van kachels en schoorstenen.

Schouwen en handwerk

Wilt u het echte handwerk dat kan natuurlijk ook. Daar hangt vanwege de uren die erin gaan zitten uiteraard wel een prijskaartje aan. Met handwerk krijgt u iets bijzonders, u bent de enige die een dergelijke schouw in huis heeft staan. Combinaties van machinale bewerking en een randafwerking die met de hand is aangebracht kan natuurlijk ook. Bij ons bestelt u precies wat u wilt en dat maken wij dan op maat voor u. Daarmee krijgt u altijd iets unieks in huis. Maak een afspraak met Jan Kalk Natuursteen en zijn vakmensen in Stadskanaal en laat u overtuigen.

Jan Kalk Natuursteen werkt op projectbasis samen met ’t Stokertje.

Offerte aanvragen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.