Vloeren

Vloeren van natuursteen wat is er mooier en meer tijdloos dan dat. We kijken nog steeds naar de prachtige marmeren vloeren in herenhuizen uit de 19e eeuw en ouder. Zo iets moois en duurzaams kan ook bij u thuis in de woning worden aangebracht. En heel gaan ook over op een natuursteen vloer en ervaren dat als uiterst praktisch en duurzaam.

Vloeren en vloerverwarming

Vloeren, natuursteen en vloerverwarming is een combinatie die goed samengaat. Natuursteen geleidt de warmte goed, houdt deze goed vast en geeft deze ook maar weer langzaam af. Allemaal eigenschappen die tot een zeer gelijkmatig klimaat in uw woning leidt. U moet voor het hele proces wel de tijd nemen die er voor staat. Bij Jan Kalk Natuursteen kan men u er van alles over vertellen.

Vloeren van marmer

Vloeren van marmer zijn er in de witte tinten met een adering. Sommigen noemen ook zwarte natuursteen met een adering marmer. Hoewel dat in de gesteenteleer niet helemaal klopt. En ook rode natuursteen wordt marmer genoemd. Dat doet aan de schoonheid van de vloer natuurlijk weinig af hoe je het noemt.

Vloeren van kalksteen

Kalksteen materialen waarvan de laperto en de travertin de bekendste zijn kenmerken zich veelal tot een wat beige achtige kleur. IJzeroxide de kleurgever komt het meeste voor in de natuur. Dientengevolge zijn ook de meeste steensoorten beige van kleur. Maar wilt u andere kalksteen vloer kleuren kom praten bij Jan Kalk Natuursteen dan kunnen we het u allemaal laten zien en uitleggen.

Vloeren van splijtsteen

Splijtsteen vloeren zijn gemaakt van gekloofd gespleten materiaal en kenmerken zich door een wat ruw uiterlijk en vaak een zeer grote slijtvastheid. Bij intensief gebruikte vloeren bijvoorbeeld door de aanwezigheid van huisdieren of kleine kinderen een zeer goede keuze.

Vloeren van graniet

Graniet is steeds betaalbaarder geworden en nu dus ook bereikbaar voor de wat bescheidener portemonnee, zeer slijtvast en duurzaam en een prima keuze als men een modern meer strakker interieur nastreeft. Alle soorten kunnen bij Jan Kalk Natuursteen bekeken worden kom gerust langs.

Offerte aanvragen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.