Aanrechtbladen op maat

Graniet, marmer en composiet bladen

Een natuursteen aanrechtblad maakt uw keuken helemaal af. De tijd dat de keuken een achteraf ruimte  was die nauwelijks gezien werd, ligt ver achter ons. Zo een natuursteen aanrechtblad ziet er kostbaar uit maar de prijs zal u zeer meevallen. De prijzen van graniet zijn vanaf de vorige eeuw enorm gezakt en het aanbod is overweldigend. In elke kleur en prijsklasse is er wel iets te leveren.

Aanrechtblad voor elke smaak

Voor elke smaak is er wel een natuursteen aanrechtblad te maken. Of u nu een klassieke boeren keuken heeft waarin prachtig een hardsteen aanrechtblad past. Of een strakke moderne keuken waarin graniet een prima rol kan vervullen. Bij Jan Kalk natuursteen beschikken we over een uitgebreid machine park waarmee elk type aanrechtblad te maken is. En wat nog belangrijker is we beschikken over de vakmensen om het goed te doen. Bent u overtuigd? Maak dan een afspraak bij Jan Kalk Natuursteen in Stadskanaal.

Carrara Wit
Marmer
Star Galaxy
Graniet
Carrara Wit
Marmer
Star Galaxy
Graniet

Offerte aanvragen

Geef uw wensen door via onderstaand formulier en u ontvangt een offerte:

gratis offerte zonder verplichtingen

lokaal gecertificeerd 10Q Vakbedrijf

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Naam
  Hidden
  mistig

  Ruim 120 jaar ervaring

  Jan Kalk Natuursteen is al meer dan 120 jaar een vertrouwd adres, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren en wastafelbladen, in elke gewenste vorm of uitvoering.

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt het om een op maat gemaakt natuurstenen aanrechtblad te produceren en te installeren?

  De productie- en installatietijd van een op maat gemaakt natuurstenen aanrechtblad kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de beschikbaarheid van het gekozen materiaal. Gemiddeld duurt het 2-4 weken vanaf het moment van opmeten tot de uiteindelijke installatie. Wij kunnen u een specifiekere tijdsinschatting geven op basis van uw project.

  Hoe onderhoud ik mijn natuurstenen aanrechtblad?

  Het onderhoud van uw natuurstenen aanrechtblad is relatief eenvoudig. Veeg dagelijks het oppervlak schoon met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd agressieve chemicaliën of schurende materialen die het oppervlak kunnen beschadigen. Afhankelijk van het type natuursteen kan het nodig zijn om periodiek het blad te verzegelen om vlekken en vocht te voorkomen. Raadpleeg ons voor specifieke aanbevelingen voor uw steensoort.

  Wat zijn de kosten van een op maat gemaakt natuurstenen aanrechtblad?

  De kosten van een op maat gemaakt natuurstenen aanrechtblad variëren afhankelijk van het gekozen materiaal, de afmetingen en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen zijn graniet, marmer en kwartsiet de meest voorkomende materialen en hebben ze elk hun eigen prijsbereik. Wij kunnen u een offerte op maat geven op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

  Aanrechtblad renoveren

  Ziet uw kunststof werkblad er na 10 jaar intensief gebruik er wat gebruikt uit en is de keuken verder nog goed. Overweeg dan eens dat blad te vervangen door natuursteen. Dat kan allemaal met natuursteen. Dan hoeft u geen hele keuken te vervangen. Andere kastfrontjes en een granieten aanrechtblad en het lijkt alsof u een nieuwe keuken heeft gekocht. Ook het monteren van spoelbakken en kranen kunnen wij natuurlijk in ons verhaal mee nemen. Jan Kalk Natuursteen in Stadskanaal regelt het allemaal voor u.