Gedenkstenen van natuursteen

Een gedenkteken fungeert als een tastbare en permanente herinnering aan een geliefde die is heengegaan. Het selecteren van een passend gedenkteken is van nature een individuele beslissing, en mede daardoor kan het een ingewikkelde keuze zijn. Deskundige begeleiding en betrouwbare informatie zijn in dit proces essentieel. Dankzij onze expertise en vakbekwaamheid kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

gedenksteen graniet

Ruim 120 jaar ervaring

Jan Kalk Natuursteen is al meer dan 120 jaar een vertrouwd adres, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen.

Grafstenen eenvoudig tot bijzonder

Klanten over ons

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een inspiratie opdoen en samen met onze ervaren medewerkers een unieke gedenksteen ontwerpen voor uw dierbare.

showroom jan kalk

Meer soorten gedenkstenen

Offerte aanvragen

  • Hidden

Beletteren

Voor het beletteren van gedenkstenen heeft u de keuze uit:

  • inwendig gestraald, met een lettertype naar keuze en ingeschilderd met een kleur naar keuze of zelfs ingelegd met bladgoud.
  • brons, aluminium en RVS afkomstig uit de beste gieterijen van Europa

Ieder ontwerp wordt u digitaal op schaal gepresenteerd, waardoor u een exact beeld krijgt van de gedenksteen in wording. Met deze modernste technieken kunt u nagenoeg elke gewenste afbeelding of eigen tekening in de steen laten stralen.

Jan Kalk Natuursteen is dé natuursteenleverancier voor uw gedenkstenen! U kunt bij ons terecht voor enkele gedenkstenen, dubbele gedenkstenen, staande letterplaten, grafmonumenten, maar ook voor kindergraven, glasmonumenten, urngraven en ruwe veldkeien… Jan Kalk Natuursteen ontwerpt, produceert en plaatst uw gedenksteen. Ook voor het beletteren van uw gedenksteen kunt u bij Jan Kalk Natuursteen terecht. Daarnaast zorgt Jan Kalk Natuursteen natuurlijk ook voor het onderhoud van de gedenkstenen.